Elinstallationer med personlig kontakt

Mitt namn är Stellan Holmedahl och jag driver SH Elektriska i Göteborg. Jag som elektriker med medarbetare utför alla typer av elinstallationer i villor, lägenheter, industrier, kontor, nybyggnationer, rotprojekt och kontorsanpassningar. Vi arbetar även med elservice och felsökning. Vi samarbetar med flera grossister i branschen vilket garanterar snabba leveranser av material. Främst arbetar vi i Göteborgsområdet. Kunden kan förvänta sig ett professionellt utfört arbete. Ledord för oss är: att alltid leverera kvalitet till marknadens bästa pris, alltid med kundens bästa i fokus!

Elektriker i Göteborg

Vi utför de allra flesta förekommande elinstallationerna, från entreprenader och reparationer till servicejobb och energiefektiviseringar. Vi jobbar främst inom industrin men också med privatpersoner, fastighetsbolag och bostadrättsföreningar. Inga elarbeten är för små eller för stora för oss - vi gör allt från att byta en glödlampa till att åta oss större projekt. 

Exempel på privatpersoners uppdrag är felsökningar, reparationer, installation av extra eluttag, inkoppling av hushållsmaskiner, byte av elcentral, byte av elanläggning i befintligt hus, byte av armaturer, ombyggnation av kök och badrum, byte av elradiatorer, installation av värmegolv, installation av LED belysning etc. etc.


.

El & Automation

Vi har lång erfarenhet från konstruktion inom området El & Automation. Ritverktyg som används är Elprocad och Eplan. Vi hjälper även till med drifttagningar, upphandlingar, PLC-programmering, Montageledning, Projektledning och skåpskonstruktion.


.

SH Elektriska är specialiserade

Vi är specialiserade på att installera belysning i butiker, cafeer och restauranger.
Alla butiker har sitt eget koncept, alla butiker är unika, vi är duktiga på att vidareutveckla detta med ljusinstallationer.

Vi hjälper också till med att göra er befintliga belysningsanläggning mer energieffektiv. Vi börjar då med att kostnadsfritt se över er anläggning för att sedan komma med förslag på åtgärder. Vi har även underhållsprogram där vi regelbundet ser över så att belysningen fungerar som den ska.


Vi innehar F-skatt. SH Elektriska har behörighet för elinstallationer.

Snabba duktiga elektriker som gör Elinstallationer och Butiksbelysning med arbetsområde Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Västra Frölunda, Partille, Lerum, Torslanda, Askim, Lindome, Mölnlycke, Floda, Landvetter, Surte, Kode, Allingsås, Älvängen, Onsala, Särö, Näset, Kållered, Ale