Bygg med fokus på bra lösningar

Fyrtum Bygg har funnits i branschen sedan 2010
Vi är ett företag med det stora företagets kompetens och det lilla företagets snabba beslutsvägar och nära kundrelationer. Vårt verksamhetsområde är i huvudsak Göteborg.

Byggservice i Göteborg

Välkommen till vårt företag. Vi hjälper alla som behöver anlita ett företag inom bygg, renovering eller byggservice i Göteborg eller dess omnejd. Med vår hjälp får du ett toppenresultat, som du verkligen kan vara helnöjd med. Vi anpassar alltid vårt arbete efter dig som kund. Det är dina behov, förutsättningar och önskemål som är det som är viktigast för oss och vår verksamhet. Tack vare ett nära samarbete och en löpande kontakt med våra kunder så skapar vi resultat som stämmer överens med kundens förhoppningar och vision. Med hjälp av flerårig erfarenhet och fantastiskt duktiga medarbetare, så ser vi till att du får hjälp. Alla våra hantverkare är utbildade och har praktisk erfarenhet inom flera områden inom bygg. Det är tack vare deras kunskap och kompetens som vi kan fullgöra våra projekt med professionella resultat. Inom vårt byggföretag har vi valt att fokusera på byggservice vilket inbegriper det mesta som rör bygg, det är alltifrån murningsarbeten till snickeriarbeten. När det kommer till renovering så har vi utfört en rad olika renoveringsprojekt, alltifrån fasader till kök.

Om du är intresserad av att anlita oss eller har frågor om vår verksamhet och våra priser, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss, antingen via telefon eller med hjälp av vår offertförfrågan. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med ditt byggprojekt i Göteborg med omnejd.

.

Kunden ska va nöjd

Nöjda kunder betyder väldigt mycket för oss på vår firma. Vi försöker alltid hjälpa alla så att de blir 100 procent nöjda. Vår inställning är att alltid låta dig som kund avgöra hur mycket hjälp som du vill ha av oss. Inga projekt är varken för små eller stora för oss.


.

Snabba duktiga elektriker som gör Elinstallationer och Butiksbelysning med arbetsområde Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Västra Frölunda, Partille, Lerum, Torslanda, Askim, Lindome, Mölnlycke, Floda, Landvetter, Surte, Kode, Allingsås, Älvängen, Onsala, Särö, Näset, Kållered, Ale